AKTIVITEETIT

virkistyspäivät - tiimikisat - työhyvinvointi

Pyydät tarjous / varaa päivä!

Onko tiimisi tikissä?
Olisiko paikallaan työhyvinvointi-tai virkistyspäivä stressittömässä ympäristössä?
Kerro sinun tiimin tarpeet, me rakennamme teille sopivan paketin.

Male and female coworkers solving wooden plank puzzle on patio in forest

Rentoutumista luonnon helmassa, joogaa, työssäjaksamista, stressinhallinta, frisbee golfia. Kartanon puistossa on loistavat mahdollisuudet aktiviteetteihin ja yhteishengen vahvistamiseen. Miljööllä on vaikutusta!

Söderkullan Kartano puistoineen tarjoaa mahtavat puitteet onnistuneisiin virkistys- ja TyHy-päiviin. Tarjolla niin kesäisiä kuin talvisia aktiviteetteja: frisbeegolfia, tiimikisoja, lumikenkäkävelyä, moottorikelkkasafari, melontaa, pilkkikisat, linturasteja, pihapelejä, saunajooga tai motivointia, stressinhallintaa.  

Aktiviteettien jälkeen rentouttavat löylyt kartanon saunassa & illanvietto voi jatkua rennoissa tai juhlavimmissakin puitteissa.

******
MovieAwards_www

MOVIE AWARDS

Heittäydy tiimin kanssa elokuvan maailmaan. Ryhmille jaetaan käsikirjoituspohjat, joista he muokkaavat ja tuottavat oman lyhytelokuvan. Tiimi valitsee ohjaajan, kuvaajan, puvustajan sekä näyttelijät. Parhaat palkitaan illan elokuvagaalassa!

SÖDERKULLAN KARTANON TEAM CHALLENGE (klikkaa lisätietoihin)
Haastekisassa 6-11 henkilön joukkueet kilpailevat viidessä eri lajissa joko samana tai eri päivänä sillä tulokset ovat mitattavia ja vertailukelpoisia. Kisalajeina tarkkuutta, nopeutta, ryhmän yhteistyötä, muistia ja älynystyröitä haastavia tehtäviä. Tiimi valitsee ketkä missäkin lajissa kisailevat. Kesto n. 1,5 tuntia.

Mindstonen Jonna Huomon "Aivojen tuuletus" tauottaa mukavasti kokouspäivää.


AIVOJEN TUULETUS

Hyvinvointiohjelmaa kokousten tai muun ohjelman ilmastointiin. Asiapitoisen ohjelman tauottamiseen, luovan ajattelun herättelyyn, keskittymiskyvyn boostaamiseen ja kiireisten aivojen ilmastointiin sopiva napakka paketti. Harjoittelupainotteinen kokonaisuus, jossa osallistujien kiirettä sulatetaan. Aivoja hapetetaan ja ilmastoidaan tehokkaasti, kehoa, hengitystä ja aisteja hyödyntäen. Näillä harjoituksilla tuetaan aivojen ja keho-mielen tehokasta ja tervettä toimintaa. Ohjelma sopii kaikenlaisille kohderyhmille ja sisä- tai ulkotiloihin, kesto 30-60 min
Sisältö: Ohjattuja, stressiä lievittäviä harjoituksia ja kiireetöntä keskustelua.

HYVINVOINTILUENTO
Tavoitteena on lisätä osallistujien hyvinvointitietoutta ja luoda kiva yhteinen hetki  muun ohjelman oheen. Tarkoitus, on myös tutustuttaa osallistujia toisiinsa ja luoda välitöntä, rentoa ja mukavaa ilmapiiriä. Käymme keskustellen läpi omaan hyvinvointiin vaikuttavia asioita. Kuinka omaa arkea voi ilmastoida ja kuinka esim. mindfulnessin keinoin voi vahvistaa terveyttä ja hyvinvointia. Uusi tutkimustieto osoittaa, että tarvitsemme entistä enemmän kokonaisvaltaisesti ihmistä huomioivaa terveystietoa. Näistä asioista saa luennolla kompaktin katsauksen. Yhdessä tehtävät harjoitukset vievät ajatukset pois työstä ja luovat luottamuksellista, positiivista virettä osallistujiin. Kesto 1- 2 tuntia.  

Aktiviteetit_frisbee
Kartanon puistossa 6 väyläinen aloittelijoillekin sopiva frisbeegolfrata.

FRIBAOLYMPIALAISET
Leikkimieliset frisbeegolfkisat. Paketti sisältää ohjatun kilpailun, pelivälineet lainaksi ja palkinnot hyvistä suorituksista. 

 

Aktiviteetti_SUP_melonta
Sipoonjoella pääsee tutustumaan suppailun saloihin.


MELONTA / SUPPAILU

Kartanon vieressä virtaavalta Sipoonjoelta on helppo lähteä melontaretkelle tai SUP-laudoilla vaikka ei aiempaa kokemusta olisikaan. Melontapaketti sisältää oppaan, kanootit/kajakit/SUP-laudat, melat, melontaliivit.


Aktiviteetti_loistavaluontorata
Loistavalle luontoradalle lähdetään pimeässä otsalamppujen kanssa.

LUONTORATA / LOISTAVA LUONTORATA
Tutustu jalkaisin luontorataan lähimaastossa periaatteella ”tiedä, arvaa ja opi”. Oikeat vastaukset käydään ohjelman lopussa läpi.  Kesto n. 1,5-2 tuntia, käveltävä matka n. 2km.