AKTIVITEETIT

aktiviteetit

Pyydä tarjous virkistys-/TyHy-päivästä!

Söderkullan Kartano puistoineen tarjoaa mahtavat puitteet onnistuneisiin virkistys- ja TyHy-päiviin. Kartanolla on tarjolla niin kesäisiä kuin talvisia aktiviteetteja: frisbeegolfia, tiimikisoja, lumikenkäkävelyä, moottorikelkkasafari, melontaa, pilkkikisat, linturasteja, pihapelejä, saunajooga tai kenties jotain muuta.  Aktiviteettien jälkeen rentouttavat löylyt kartanon saunassa & illanvietto voi jatkua rennoissa tai ehkäpä juhlavimmissakin puitteissa.

Virkistyspäivä_banner

FRIBAOLYMPIALAISET
Leikkimieliset frisbeegolfkisat: Erilaisista rastimuotoisista kisoista koostuva paketti, jossa osallistujat pääsevät kokeilemaan taitojaan frisbeegolfin parissa. Paketti sisältää ohjatun kilpailun, pelivälineet lainaksi ja palkinnot hyvistä suorituksista.

TEAM-ELLYS - HAUSKA TIIMIKISA
Hoksottimia kutkuttelevissa kisalajeissa tavoitellaan napakymppejä ja kannustetaan joukkueta saumattomaan yhteistyöhön. Lopuksi paras joukkue palkitaan. Mukaansa tempaava kokonaisuus, jota on mahdolliuus räätälöidä tarpeen mukaan.

Melonta- tai SUPpailuretki
Kartanon vieressä virtaavalta Sipoonjoelta on helppo lähteä melontaretkelle tai SUP-laudoilla vaikka ei aiempaa kokemusta olisikaan. Melontapaketti sisältää oppaan, intiaanikanootit, melat, melontaliivit, kuivapussit, turvallisuusvälinnet ja -asiakirjat.

Sauna
Kartanon kolmannen kerroksessa löytyvät viehättävät saunatilat. Saunatiloihin mahtuu illanistujaisiin tai ulkoilun jälkeen lämmittelemään vähän isompikin porukka. Saunan voit varata joko kokouspäivän yhteyteen tai tulla vaikkapa viikonloppuna kaveriporukalla löylyihin ja iltaa istumaan.