AKTIVITEETIT

virkistyspäivät - tiimikisat - työhyvinvointi

Pyydät tarjous / varaa päivä!

Onko tiimisi tikissä? UUSI HAASTEKISA: TEAM CHALLENGE - LUE LISÄÄ!
Olisiko paikallaan työhyvinvointi-tai virkistyspäivä stressittömässä ympäristössä?
Kerro sinun tiimin tarpeet, me rakennamme teille sopivan paketin.

Aktiviteetti_ekakuva


Rentoutumista luonnon helmassa, joogaa, työssäjaksamista, stressinhallinta, frisbee golfia. Kartanon puistossa on loistavat mahdollisuudet aktiviteetteihin ja yhteishengen vahvistamiseen. Miljööllä on vaikutusta!

Söderkullan Kartano puistoineen tarjoaa mahtavat puitteet onnistuneisiin virkistys- ja TyHy-päiviin. Tarjolla niin kesäisiä kuin talvisia aktiviteetteja: frisbeegolfia, tiimikisoja, lumikenkäkävelyä, moottorikelkkasafari, melontaa, pilkkikisat, linturasteja, pihapelejä, saunajooga tai kenties jotain muuta.  

Aktiviteettien jälkeen rentouttavat löylyt kartanon saunassa & illanvietto voi jatkua rennoissa tai ehkäpä juhlavimmissakin puitteissa.

******

SÖDERKULLAN KARTANON TEAM CHALLENGE (klikkaa lisätietoihin)
Uudessa haastekisassa 6-11 henkilön joukkueet kilpailevat viidessä eri lajissa joko samana tai eri päivänä sillä tulokset ovat mitattavia ja vertailukelpoisia. Kisalajeina tarkkuutta, nopeutta, ryhmän yhteistyötä, muistia ja älynystyröitä haastavia tehtäviä. Tiimi valitsee ketkä missäkin lajissa kisailevat. Kesto n. 1,5 tuntia.

FRIBAOLYMPIALAISET
Leikkimieliset frisbeegolfkisat: Paketti sisältää ohjatun kilpailun, pelivälineet lainaksi ja palkinnot hyvistä suorituksista. 

Kartanon puistossa 6 väyläinen aloittelijoille sopiva frisbeegolfrata. 
Aktiviteetit_frisbee

MELONTA / SUPPAILU
Kartanon vieressä virtaavalta Sipoonjoelta on helppo lähteä melontaretkelle tai SUP-laudoilla vaikka ei aiempaa kokemusta olisikaan. Melontapaketti sisältää oppaan, kanootit/kajakit/SUP-laudat, melat, melontaliivit.

Sipoonjoella pääsee tutustumaan suppailun saloihin.
Aktiviteetti_SUP_melonta

LUONTORATA / LOISTAVA LUONTORATA
Tutustu jalkaisin luontorataan lähimaastossa periaatteella ”tiedä, arvaa ja opi”. Oikeat vastaukset käydään ohjelman lopussa läpi.  Kesto n. 1,5-2 tuntia, käveltävä matka n. 2km.

Loistavalle luontoradalle lähdetään pimeässä otsalamppujen kanssa.
Aktiviteetti_loistavaluontorata

MINDFULNESS (luento & harjoituksia)
Säännölliset mindfulness harjoitukset laskevat stressihormonitasoja ja sydämen sykettä sekä verenpainetta. Ilmastoi ja elvyttää aivotoimintaa, tasapainottaa hyvinvointia tukevaa hormoni- ja hermostotoimintaa. Lisää keskittymiskykyä ja vahvistaa muistia. Luennolla tavoitellaan asiaan perehtymistä ja harjoitellaan ohjatusti sekä pohditaan kuinka omaa arkea voisi ilmastoida. Saat ideoita hyvinvoinnin ja terveytesi tueksi. 


Mindfulness harjoitukset laskevat stressihormonitasoja.Young woman with many thoughts on a blue background