Kokoukset

KOKOUKSET & VIRKISTYSPÄIVÄT

Söderkullan Kartano puistoineen tarjoaa mahtavat puitteet kokous-ja virkistyspäivien järjestämiseen. Meillä voit järjestää niin kesäisiä kuin talvisia aktiviteetteja: frisbeegolfia, tiimikisoja, lumikenkäkävelyä, moottorikelkkasafari, melontaa, pilkkikisat, linturasteja, pihapelejä, saunajooga tai kenties jotain muuta.  Aktiviteettien jälkeen rentoudutte löylyissä ja illanvietto voi jatkua rennoissa tai ehkäpä juhlavimmissakin puitteissa.

Virkistyspäivä_banner


Etsitkö teamillesi virskistypäiväohjelmaa? Alla muutamia esimerkkejä:  

FRIBAOLYMPIALAISET
Leikkimieliset frisbeegolfkisat: Erilaisista rastimuotoisista kisoista koostuva paketti, jossa osallistujat pääsevät kokeilemaan taitojaan frisbeegolfin parissa. Paketti sisältää ohjatun kilpailun, pelivälineet lainaksi ja palkinnot hyvistä suorituksista.

TEAM-ELLYS - HAUSKA TIIMIKISA
Hoksottimia kutkuttelevissa kisalajeissa tavoitellaan napakymppejä ja kannustetaan joukkueta saumattomaan yhteistyöhön. Lopuksi paras joukkue palkitaan. Mukaansa tempaava kokonaisuus, jota on mahdolliuus räätälöidä tarpeen mukaan.

Melonta- tai SUPpailuretki
Kartanon vieressä virtaavalta Sipoonjoelta on helppo lähteä melontaretkelle tai SUP-laudoilla vaikka ei aiempaa kokemusta olisikaan. Melontapaketti sisältää oppaan, intiaanikanootit, melat, melontaliivit, kuivapussit, turvallisuusvälinnet ja -asiakirjat.

Sauna
Kartanon kolmannen kerroksessa löytyvät viehättävät saunatilat. Saunatiloihin mahtuu illanistujaisiin tai ulkoilun jälkeen lämmittelemään vähän isompikin porukka. Saunan voit varata joko kokouspäivän yhteyteen tai tulla vaikkapa viikonloppuna kaveriporukalla löylyihin ja iltaa istumaan.

Sauna: tilavuokra 200,- + alv sekä pyyhemaksu 8,06 + alv / hlö

Kokouspaketti 37,- + alv. sisältää:
• aamukahvi & suolaista, kotiruokalounas sekä  iltapäiväkahvin & pientä makeaa
• kokouslehtiöt, projektori & fläppitaulu 

Ota yhteyttä, räätälöimme Teille sopivan paketin.
myynti@soderkulla.fi
puh. 010 581 3671

KokousKartanolla www