Kokoukset

KOKOUKSET & VIRKISTYSPÄIVÄT

Söderkullan Kartano puistoineen antavat mahtavat puitteet kokous-ja virkistyspäivien järjestämiseen. Kartanolla on mahdollisuus järjestää niin kesäisiä kuin talvisia aktiviteetteja: frisbeegolfia, tiimikisoja, lumikenkäkävelyä, moottorikelkkasafari, melontaa, pilkkikisat, linturasteja, pihapelejä, saunajooga tai kenties jotain muuta. Läheisellä salibandi areenalla onnistuu myöskin "säbäturnaus". Ulkoaktiviteettien jälkeen on mukava rentoutua löylyissä ja jatkaa illanviettoa rennoissa tai ehkäpä juhlavimmissakin puitteissa.

Aktiviteetit cm

Alla muutamia esimerkkejä virkistyspäiväohjelmiksi.

FRIBAOLYMPIALAISET
Leikkimieliset frisbeegolfkisat, jotka voidaan toteuttaa melkein missä vain. Erilaisista rastimuotoisista kisoista koostuva paketti, jossa osallistujat pääsevät kokeilemaan taitojaan frisbeegolfin parissa, erilaisissa lajiin liittyvissä tehtävissä. Paketti sisältää ohjatun kilpailun, pelivälineet lainaksi ja palkinnot hyvistä suorituksista.

TEAM-ELLYS - HAUSKA TIIMIKISA
Hoksottimia kutkuttelevissa kisalajeissa tavoitellaan napakymppejä ja kannustetaan joukkueta saumattomaan yhteistyöhön. Lopuksi paras joukkue palkitaan. Mukaansa tempaava kokonaisuus, jota on mahdolliuus räätälöidä tarpeen mukaan.

Melonta- tai SUPpailuretki
Kartanon vieressä virtaavalta Sipoonjoelta on helppo lähteä melontaretkelle tai SUP-laudoilla vaikka ei aiempaa kokemusta olisikaan. Melontapaketti sisältää oppaan, intiaanikanootit, melat, menontaliivit, kuivapussit, turvallisuusvälinnet ja -asiakirjat.

Sauna
Käytettävissänne on Kartanon kolmannen kerroksen viehättävät saunatilat kokouspäivän tai ulkoaktiviteettien jälkeen. Saunatiloihin mahtuu illanistujaisiin tai ulkoilun jälkeen lämmittelemään vähän isompikin porukka. Saunan voit varata joko kokouspäivän yhteyteen tai tulla vaikkapa viikonloppuna kaveriporukalla löylyihin viikonloppuna.

Sauna: tilavuokra 200,- + alv sekä pyyhemaksu 8,06 + alv / hlö

Kokouspaketti 37,- + alv. sisältää:
• aamukahvi & suolaista, kotiruokalounassekä  iltapäiväkahvin & pientä makeaa
• kokouslehtiöt, projektori & fläppitaulu 

Ota yhteyttä, räätälöimme Teille sopivan paketin.
myynti@soderkulla.fi
puh. 010 581 3671

KokousKartanolla www