VIRKISTYSPÄIVÄ & TYÖHYVINVOINTI

Pyydät tarjous / varaa päivä tästä!

Työhyvinvointiin kannattaa panostaa. Yhteistyökumppaneiltamme löytyy monenmoista aktiviteettia. Mindfulness, tiimikisat, melonta, sup-lautailu, luontorata, pihapelit, team challenge.
Kartanon puiston yli sata vuotiaiden puiden halailu lisää työhyvinvointia.

Tiimikisat

Onko tiimisi tikissä?
Olisiko tiimillesi aika pitää TyHy-päivä tai virkistyspäivä stressittömässä ympäristössä?

Kerro sinun tiimisi tarpeet, me rakennamme teille sopivan paketin.
Söderkullan Kartano puistoineen tarjoaa mahtavat puitteet onnistuneisiin virkistys- ja TyHy-päiviin. Tarjolla niin kesäisiä kuin talvisia aktiviteetteja: frisbeegolfia, tiimikisoja, lumikenkäkävelyä, moottorikelkkasafari, melontaa, pilkkikisat, linturasteja, pihapelejä, saunajooga tai motivointia, stressinhallintaa.  Miljööllä on vaikutusta!

Virkistyspäivään kuuluvat erilaiset aktiviteetit. Fatbike-safari, melonta, sup-lautailu tai frisbeegolf onnistuvat kartanon puistossa.
Fatbike-retkellä tuulettuu sielu & keho.

SÖDERKULLAN KARTANON TEAM CHALLENGE (klikkaa lisätietoihin)
Haastekisassa 6-11 henkilön joukkueet kilpailevat viidessä eri lajissa joko samana tai eri päivänä sillä tulokset ovat mitattavia ja vertailukelpoisia. Kisalajeina tarkkuutta, nopeutta, ryhmän yhteistyötä, muistia ja älynystyröitä haastavia tehtäviä. Tiimi valitsee ketkä missäkin lajissa kisailevat. Kesto n. 1,5 tuntia.

Tiimikisassa voidaan mitata tietoja, taitoja tai osa tehtävistä voi olla liikunnallisiakin. Kartanon tiimikisa, team challenge, on viiden lajin tiimellys.
Tiimikisassa mitataan älynystyröitä ja hoksaamista.

MOVIE AWARDS

Heittäydy tiimin kanssa elokuvan maailmaan. Ryhmille jaetaan käsikirjoituspohjat, joista he muokkaavat ja tuottavat oman lyhytelokuvan. Tiimi valitsee ohjaajan, kuvaajan, puvustajan sekä näyttelijät. Parhaat palkitaan illan elokuvagaalassa!

MovieAwards_www

Aktiviteettien jälkeen rentouttavat löylyt kartanon saunassa & illanvietto voi jatkua rennoissa tai juhlavimmissakin puitteissa.

Työhyvinvointi

Jooga auttaa jaksamaan ja sopii erinomaisesti työhyvinvointi tai virkistyspäivään. Söderkullan kartanolla joogatunnit pidetään sään salliessa puistossa.
Puistojooga virkistyspäivään, työhyvinvointipäivään tai miksei kokouspäivän yhteyteen.

MINDFUL MEETING

Tavoitteena on lisätä osallistujien hyvinvointitietoutta ja luoda kiva yhteinen hetki  muun ohjelman oheen. Tarkoitus, on myös tutustuttaa osallistujia toisiinsa ja luoda välitöntä, rentoa ja mukavaa ilmapiiriä. Käymme keskustellen läpi omaan hyvinvointiin vaikuttavia asioita. Kuinka omaa arkea voi ilmastoida ja kuinka esim. mindfulnessin keinoin voi vahvistaa terveyttä ja hyvinvointia. Uusi tutkimustieto osoittaa, että tarvitsemme entistä enemmän kokonaisvaltaisesti ihmistä huomioivaa terveystietoa. Näistä asioista saa luennolla kompaktin katsauksen. Yhdessä tehtävät harjoitukset vievät ajatukset pois työstä ja luovat luottamuksellista, positiivista virettä osallistujiin. Kesto 1- 2 tuntia.  

FRIBAOLYMPIALAISET

Frisbeegolf on mukavaa luonnossa liikkumista virkistyspäivänä. Rakennamme teille työhyvinvointi tai virkistyspäiväohjelman toivomustenne mukaan.
Söderkullan kartanolla on kuusi väyläinen frisbeegolfrata.

Leikkimieliset frisbeegolfkisat on hauska virkistyspäivä aktiviteetti. Kartanon frisbeegolf paketti sisältää ohjatun kilpailun, pelivälineet lainaksi ja palkinnot hyvistä suorituksista.  Mukavaa kaikille sopivaa liikkumista luonnossa.


MELONTA / SUPPAILU

Melonta ja sup-lautailu Sipoonjoella. Kuvassa luotettava yhteistyökumppanimme Mikko Like2Hikelta. Mikon opastuksella melontaretket sujuvat turvallisesti.
Like2Hiken Mikko on luotettava yhteistyökumppani melontaretkille.

Kartanon vieressä virtaavalta Sipoonjoelta on helppo lähteä melontaretkelle tai SUP-laudoilla vaikka ei aiempaa kokemusta olisikaan. Melontapaketti sisältää oppaan, kanootit/kajakit/SUP-laudat, melat, melontaliivit.

LUONTORATA / LOISTAVA LUONTORATA

Tutustu jalkaisin luontorataan lähimaastossa periaatteella ”tiedä, arvaa ja opi”. Oikeat vastaukset käydään ohjelman lopussa läpi.  Kesto n. 1,5-2 tuntia, käveltävä matka n. 2km.

Luontorata tai pimeässä otsalamppujen kanssa "loistava luontorata" on kaikille sopiva virkistyspäivä tai työhyvinvointipäivä aktiviteetti.
Loistavalle luontoradalle lähdetään pimeässä otsalamppujen kanssa.