SÖDERKULLAN KARTANO

Huolehdimme Sinusta – päiväsi Söderkullan kartanolla on meille tärkein!
Rennon arvokaassa 1908 valmistuneessa Söderkullan kartanossa tilat muokkautuvat tilanteen mukaan kokouksiin, valmennuksiin, kick-offeihin, kesäjuhliin, Tyhy-päiviin, virkistyspäiviin, häihin, muistotilaisuuksiin, syntymäpäiviin, pikkujouluihin, rippi- ja ylioppilasjuhliin. Kokoustiloja ja juhlatiloja on meillä kolmessa kerroksessa. Kerro meille mitä suunnittelet – toteutetaan yhdessä tilaisuus sinun toiveiden mukaan!

Söderkullan kartanolla järjestät kokoukset, virkistyspäivät ja juhlat. Kartano on hieno juhlapaikka oli kyseessä häät, ylioppilasjuhlat, muistotilaisuus tai kesäjuhlat.
Söderkullan kartano on oiva kokouspaikka ja juhlatila vain 30 minuuttia Helsingin keskustasta.

kokoukset

Meillä on tilat luoviin kokouksiin. Tuloksellinen päivä koostuu hyvästä ilmapiiristä ja tavoitteiden saavuttamisesta. Strategiapäivä, suunnittelukokous, kick-off, workshop, virkistyspäivä – kaikki nämä onnistuvat arvokkaan rennoissa tiloissamme. Fläpit puistossa, suunnittelupalaveri saunakabinetissa vinojen kattojen alla tai puistokävely lounaan lomassa luovat teille toisenlainen mielen tilan. 
Varaa kokous tai pyydä tarjous tästä!

Söderkullan kartanon isoin kokoustila on juhlasali. Workshop, kick off, suunnittelupäivä, valmennus- tai koulutuspäivä.
Juhlasalissa onnistuvat yritystapahtumat isommallekin ryhmälle.

virkistyspäivät / TyHy-päivät

Onko tiimisi tikissä? Olisiko paikallaan työhyvinvointi-tai virkistyspäivä stressittömässä ympäristössä? Kerro teidän tiimin tarpeet, me rakennamme teille yhteistyökumppaneidemme kanssa sopivan paketin. Rentoutumista luonnon helmassa, joogaa, työssäjaksamista, stressinhallinta, frisbeegolfia. Kartanon puistossa on loistavat mahdollisuudet aktiviteetteihin ja yhteishengen vahvistamiseen. Miljööllä on vaikutusta! Pyydä tarjous virkistys-/Tyhy-päivästä tästä!

Virkistyspäivään ja TyHy-päivään meiltä löytyy erilaisia aktiviteetteja.
Melonta ja SUP-lautailu Sipoonjoella ovat kesäisiä virkistyspäivä aktiviteetteja.

JUHLAT

Söderkullan kartanossa vietät onnistuneet häät, syntymäpäivät, muistotilaisuudet, ylioppilasjuhlat tai muut juhlat. Juhlatilaamme mahtuu 150 vierasta ja ruokatarjoilut valmistamme kartanon omassa keittiössä.
Juhlatilassamme vietät 150 vieraan häät, syntymäpäivät tai muut juhlat.

Häät, syntymäpäivät, sukujuhlat, ristiäiset? Kesäjuhlat puistossa 500 sadalle vieraalle? Sinä kutsut vieraat, me huolehdimme lopusta!  Ravintolakerrokseen (1. krs) mahtuu juhlimaan 170 henkilöä, isoon juhlasaliin illalliselle 130 vierasta. Kartanon toisesta kerroksesta löytyy juhlatilat myöskin pienempiin juhliin. Sinun päiväsi on meille tärkein! Pyydä tarjous & varaa juhlat tästä! 

sauna

Söderkullan kartanon sauna on kartanon kolmannessa kerroksessa vinojen kattojen alla. Saunatilat luovat oivat tilat suunnittelupalavereihin, saunailtoihin ja kick offiin.
Varaa suunnittelupäivä, saunaillat & kisastudio kartanon saunakabinettiin.

Rentoudu löylyissä tiukan kokouspäivän päätteeksi. Kartanon viihtyisissä loft-tyyppisissä saunatiloissa onnistuvat suunnittelupalaverit, sauna-illat tai syntymäpäivät tai vaikkapa kisastudio. Lauteille mahtuu 12 kerrallaan, puku-ja pesuhuoneita on molempia kaksi. Saunatiloissa on  tunnelmallinen oleskelutila.  Varaa sauna tai pyydä tarjous tästä! 

TAPAHTUMAT

Isänpäivälounas tarjoillaan Söderkullan kartanolla. Farsdag lunch. Father's day lunch.
Tervetuloa isänpäivälounaalle!

Järjestämme Söderkullan kartanolla muutaman kerran vuodessa myös yleisölle avoimia tilaisuuksia: äitienpäivälounas, isänpäivälounas, joululounas, vappulounas kuuluvat perinteisesti meidän tarjontaan. Muutaman kerran vuodessa on tarjolla livemusiikkia tai muuta ohjelmaa.

Tapahtumista tiedotamme kotisivuillamme Tapahtumat osiossa ja tarkemmin tietoa löytyy Facebook-sivuillamme.